this november (2020)

Een online dagboekje, dat leek me wel leuk. Ik fotografeer natuurlijk graag en eigenlijk verdwijnen die foto’s maar een beetje in het niets. Ben wel bezig met het volplakken van fotoboeken, maar een aantal kiekjes delen vind ik eigenlijk ook wel leuk.

November was voor mij de maand waarin ik startte met afstuderen. Na 3 maanden geen studie en lekker mijn eigen freelance klussen inplannen, was het weer tijd om vol aan de bak te gaan.

In mijn laatste vrije weekje had ik nog twee shoots gepland staan. Ik ben dol op het creëren van een setting met doeken en het licht in dit prachtige huis maakte me helemaal blij.

En de tweede shoot was bij Yoghurt Barn! Daar keek ik al zo lang naar uit! Ik denk dat dat wel één van de tofste dingen is; fotograferen bij een favoriete horecazaakje. Judith en ik maakten er een gezellig dagje van en een tip: de chai latte bij Yoghurt Barn is heeeeerlijk.

Als ik ergens dol op ben, zijn het herfstwandelingen. Overal van die mooie kleuren buiten. Ik probeerde wat meer te gaan wandelen en dat was geen straf met het (toen nog) zachte herfstweer.

Mijn allereerste officiële afstudeerdag! Fijn op zo’n dag toch op kantoor te kunnen beginnen ondanks het vele thuiswerken i.v.m. Corona.

De eerste week dompelde ik me meteen helemaal in de wereld van Dille & Kamille door een dagje mee te werken in de winkel in Utrecht en ook mee te gaan met een fotoshoot. Dat vind ik natuurlijk helemaal leuk!

4 dagen in de week werken, 3 dagen weekend. Heel fijn! Ik ging alweer voor de 3e keer naar de Intratuin kerstshow (daar maak je me dus echt blij mee) en haalde in het weekend lekkere broodjes op de markt.

Hoe doordeweeks toch wel veel van hetzelfde is (‘s ochtends klappen we het laptopje open en eind van de middag weer dicht), probeer ik in de weekenden zowel te relaxen als wat leuke dingen te doen. Zoals een wandelingetje met een choco to go en mijn thuisstudio weer eens opbouwen.

Je kan het redelijk vroeg noemen, maar met het vele thuiszitten had ik tijdens de steeds donker wordende dagen toch echt wel behoefte aan lampjes in huis. Dus dat betekende ook: kerstspulletjes van zolder. Van mama kreeg ik een tweede kerstboompje van takken en ook voor het mini-stalletje dat ik vorig jaar van oma kreeg, vond ik een mooi plekje.

We gaven de werkplek een kleine update met een nieuw computerscherm en ik kocht er zelf een fijn toetsenbord en muis van Apple bij. Ik kan daar dus helemaal blij mee zijn. Een collega van Dille & Kamille een online team-borrel en kreeg ik dit fijne pakketje opgestuurd. Vond dat zo leuk!

Ik vond november echt heel snel gaan en kan elk jaar enorm uitkijken naar de decembermaand. Sinterklaas, kerst, familie. Ik heb er zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *