warm wishes

Dit wilde ik altijd al een keertje doen; een kaartencollectie maken. Al jaren mee begonnen en nooit eens afgemaakt. En dit jaar dacht ik; waarom ook niet. Lekker last-minute, dat wel, maar het zijn 3 ontwerpen geworden waar ik zelf ook gewoon heel blij van word.

Als je me een beetje kent, weet je dat ik dol ben op Kerst. De kerstboom staat wat mij betreft nooit vroeg genoeg en je krijgt me helemaal gelukkig als er overal lichtjes hangen. Dat er steeds minder (kerst)kaartjes worden gestuurd vind ik mega jammer, want geef toe; een fysiek kaartje doet toch meer dan een snel appje.

Tijd om daar verandering in te brengen! De “Christmas Mood” collectie is gemaakt om mensen een beetje liefde en warmte toe te sturen. Of het nou gaat om familie, vrienden of collega’s, om gewoon even te laten weten dat je aan ze denkt en ze fijne feestdagen wenst. Zo simpel kan het soms zijn.

De kaartjes zijn door mij geïllustreerd. Zo geniet ik zelf enorm van boswandelingen, nachtjes weg naar een boshuisje, opwarmen bij de openhaard en om niet te vergeten: volkswagenbusjes. De kaartjes zijn gedrukt op gerecycled duurzaam A6 papier gemaakt van onbespoten olifantsgras. Op Nederlandse bodem geteeld en je ziet een mooi zichtbaar vezel in het papier zitten.

Ik ben er zelf helemaal blij mee en mocht jij het nou ook toffe kaartjes vinden, kun je ze hier per setje van 6 kopen!

  1. Agnès says:

    Suuuper leuk gedaan! Ik sla ze op voor eind dit jaar 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *