Hi there!

Ik ben Kirsten (1997) en ik woon samen met mijn vriend in Gouda. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. 

Het creatieve heeft er altijd al in gezeten. Als klein meisje verdween in het liefst in een creatieve bubbel (nog steeds, trouwens). Ook toen ik in mijn tienertijd voor lange tijd ziek ben geweest, was daar altijd nog het tekenen en schrijven. 

Het ziek zijn liet me inzien dat het leven kwetsbaar is, I've learned it the hard way, maar daardoor wist ik wel wat ik wilde en was ik niet bang mijn dromen na te jagen. In het tweede jaar van mijn opleiding liep ik dan ook fluitend de KvK binnen. Bijbaantjes werden 'm niet met mijn beperkte energie, maar mijn eigen tijd indelen met fotografie en ontwerp klussen wel! 

Ondertussen heb ik er al wat jaartjes parttime ondernemen opzitten en leer ik elke dag bij. Na een minor Fotografie aan de Fotovakschool ben ik helemaal verliefd geworden op de combinatie fotografie en content creatie. Tijdens mijn stage en freelance werk vond ik een passie voor zowel food fotografie, als het fotograferen van producten, de sfeer en jou als persoon. Het is voor mij de perfecte combinatie: visuele content creĆ«ren met een verhaal.  En vooral: doen waar ik - maar ook jij - het meest gelukkig van wordt!

the studio

Kiezen voor je eigen geluk, zichtbaarheid (want ja: jij mag zeker zichtbaar zijn), gelijkheid en creativiteit. Ik doe niets liever dan het vertellen van jouw - en ondertussen ook mijn - verhaal en zoeken naar de creativiteit die bij jou past. Want echt: het leven is te kort om je kansen niet te pakken. Let's do this!