Let's shoot!

YES! Ik hoop dat jij het net zo leuk vind als ik om aan de slag te gaan! Of het nu gaat om een aantal portretten voor het neerzetten van je profiel of juist een hele beeldbank of een product shoot om voor langere tijd vooruit te kunnen; er is veel mogelijk! Hieronder staan een aantal pakketten beschreven, maar ook daarbuiten lever ik werk op maat. Doel is vooral: passende en creatieve beelden maken waar jij helemaal gelukkig mee bent!

portret & sfeer

Een shoot van 1,5 uur op één locatie naar keuze. Dit kan thuis zijn, op een openbare locatie zoals in de natuur of een cafeetje of een afgehuurde locatie. Je ontvangt 30 zorgvuldig bewerkte beelden. In een relatief korte tijd schiet ik de belangrijkste plaatjes die helemaal bij jou passen. 

VANAF €195,-

beeldbank

Een shoot van 3 uur op meerdere locaties naar keuze. Zo kan thuis, een openbare locatie zoals in de natuur of een cafeetje of een afgehuurde locatie eventueel afgewisseld worden. Je ontvangt 60 zorgvuldig bewerkte beelden. We nemen ruim te tijd om in details te kunnen treden. 

VANAF €325,-

product

Mogelijkheid 1: je stuurt de producten naar mij thuis op waar ik in overleg met jou een passende sfeer en feeling creëer die volledig past bij het merk. Mogelijkheid 2: jij bent gezicht van jouw merk en wilt onderdeel zijn van de shoot. We creëren een beeldbank waarbij productfoto's onderdeel zijn. 

VANAF €195,-